Previous slide
Next slide

Enphase-micro-omvormer

Enphase-micro-omvormers produceren meer energie dan andere technologien. Dit komt doordat ze onafgandelijk van elkaar functioneren. Dus als 1 paneel in de schaduw ligt dan heeft dit geen invloed op de rest van het systeem. Enphase-micro-omvormers hebben een burst-technologie, dit houdt in dat de omvormers meer kunnen produceren tijdens omstandigheden met weinig licht. Dit zorgt ervoor dat er dus langer energie opgewekt kan worden op een dag vergelijking met andere omvormers. Enphase-micro-omvormers worden onderworpen aan de strengste producttesten in de branche. Mocht er toch een storing optreden in een paneel. Dan gaan de andere panelen daardoor niet ten onder. Die werken dan gewoon door. De micro-omvomers voldoen aan de strengste veiligheidseisen van de overheid. Dit komt mede door dat het systeem volledig op wisselstroom functioneert. Dat betekent geen gelijkstroom met hoge spanning op uw dak.
Enphase

U kunt ons zowel telefonisch als via de email bereiken. Uw vragen worden zo spoedig mogelijk beantwoord.

Persoonlijk contact is erg belangrijk. Vandaar dat wij u graag een bezoek brengen bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

Wij bieden u scherpe prijzen aan, tegelijkertijd goede kwaliteit.

Onze monteurs zijn ervaren in hun werk, zoals ook onze inhuur bedrijven.

Bereikbaar bij storingen binnen kantooruren: 06-37342388 Bereikbaar bij storingen buiten kantooruren: hollandgaatduurzaam@gmail.com

Het is mogelijk om de opgewekte vermogens via een app te volgen op uw telefoon.

Neem contact met ons op voor advies of een offerte