Previous slide
Next slide

Waarom een laadpaal?

Om uw elektrische auto thuis snel op te kunnen laden, heeft een laadpaal nodig. U kunt ook laden via het standaard stopcontact, maar dit zal een stuk minder snel gaan. 

Hoe werkt een laadpaal?

Er bestaan twee verschillende laadpalen: 

De ‘standaard’ laadpaal houdt geen rekening met het verbruik in uw huis. Als u relatief veel stroom verbruikt zal de laadpaal hier niet op inspelen door trager te gaan laden. Ook kan deze geen rekening houden met de energie van de zonnepanelen of bijvoorbeeld het laden tegen dal-tarief. Daarentegen kunnen  zogenoemde ‘slimme’ laadpalen dit wel. Bij slim laden weet de laadpaal dat je op een specifiek moment van de dag tegen dal-tarief kunt laden. Tevens kan de slimme laadpaal zodanig worden ingesteld dat laden met zonnepanelen de voorkeur heeft. De energiekosten kunnen hierdoor lager uitvallen. 

Merken

De merken waar wij mee werken zijn:

Prijzen

U kunt ons zowel telefonisch als via de email bereiken. Uw vragen worden zo spoedig mogelijk beantwoord.

Persoonlijk contact is erg belangrijk. Vandaar dat wij u graag een bezoek brengen bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

Wij bieden u scherpe prijzen aan, tegelijkertijd goede kwaliteit.

Onze monteurs zijn ervaren in hun werk, zoals ook onze inhuur bedrijven.

Bereikbaar bij storingen binnen kantooruren: 06-37342388 Bereikbaar bij storingen buiten kantooruren: hollandgaatduurzaam@gmail.com

Het is mogelijk om de opgewekte vermogens via een app te volgen op uw telefoon.

Neem contact met ons op voor advies of een offerte

Thuisbatterij

Slaat overdag de overtollige zonne-energie op in de batterij en gebruikt het s’avonds, wat het zelfverbruik van de zonne-energie maximaliseert.